LinkedIn aanbevelingen

Angelien Bhattoe
Project Manager at LVNL
December 14, 2017, Angelien managed Bob directly
Je komt zelden een opvallend talent als Bob tegen!
Bij Luchtverkeersleiding Nederland heeft Bob o.a. de rol van infrastructuurspecialist vervuld -gedurende twee jaar- binnen het project “realisatie georedundante security omgeving”.
Binnen dit project heeft hij door zijn kritische blik naar de functionele vraag, het doorvragen naar de (werkelijke) behoefte en zijn kennis en ervaring in verschillende technieken een veel betere en goedkopere technische oplossing voorgesteld en geïmplementeerd dan initieel was uitgevraagd door het management. Zijn aandeel is essentieel geweest voor het welslagen van het project. Daarnaast is het ook een hele fijne en gezellige collega om mee samen te werken. Kortom een absolute topper!

Patrick Daalwijk
Product Engineer at Luchtverkeersleiding Nederland
November 23, 2017, Patrick was a client of Bob’s
Bob has a lot of Windows-related and network knowledge and he has a keen eye for quality and punctuality.

Bob Cornelissen [MVP]
MVP – Microsoft System Center and SCOM Specialist, consultant and owner at BICTT
March 8, 2012, Bob worked with Bob in the same group
Ik heb Bob leren kennen als een zeer gedreven en ondernemende IT consultant. Ook zijn gevoel voor humor en zijn musicale insteek zorgen ervoor dat hij een fijne persoon is om mee te werken in de groep. Bob heeft vele ICT vaardigheden, waaronder System Center, scripting, clustering, sql en veel meer en hij snapt hoe onderdelen van de infrastructuur samenhangen. Ik zou Bob zonder meer aanbevelen en zou graag ook op andere projecten met hem samenwerken.

Jörgen Spanjer
Messaging and Mobility Engineer at Rabobank ICT
February 14, 2011, Bob worked with Jörgen in the same group
Ik heb Bob leren kennen als een zeer gedreven collega. Zijn enthousiasme in het ontwerpen gecombineerd met een hoogstaand kennisniveau van het Microsoft platform heeft er voor gezorgd dat er in korte tijd een zeer hoogwaardige omgeving is neergezet voor het Toeslagenproject binnen de belastingdienst.
De samenwerking was zeer prettig mede door het vrolijke karakter van Bob.
Van harte aanbevolen!

Peter Verhey
CISSP
June 1, 2010, Bob worked with Peter in the same group
I got to know Bob as a dedicated teamplayer with great value for the project. Besides his great expertise he is a great person to work with, and doesn’t lose his eye on the social aspects of being part of a project.

Matthijs Haverink
Technology Professional at Conoscenza
November 2, 2009, Bob worked with Matthijs in the same group
Bob is a great colleague and an asset to any organisation. Bob in 4 words is : Dedicated, Determined, Professional and Social.

Bob is someone who can dive deep into technical matters but still keeps eye on the big picture, for himself, but also for the team.