Over mij

 

Mijn naam is Bob Morcus,  in 2001 als schoolverlater binnengekomen bij een MKB automatiseringsbedrijf. Zelfstandigheid en leergierigheid waren en blijven mijn gereedschappen om klanten oplossingen te bieden die aansloten bij de visie van hun onderneming. In 2005 besloot ik mijn carrière op een hoger niveau te tillen door bij een doorgewinterde IT organisatie te starten.

Droomstart
Juni 2007 ging een droom voor mij in vervulling met de start van mijn eigen onderneming ITvention. De opgebouwde kennis en kunde zorgden ervoor dat opdrachtgevers snel hun weg vonden naar ITvention.

Profiel
Ik ben een doorzetter en harde werker die positief, sociaal en flexibel is ingesteld. Daarnaast werk ik graag gezamenlijk / in teamverband naar een doel toe. Ik werk resultaatgericht en volgens afspraak en verwacht dit ook van collega’s. Verder ben ik bedreven in het leggen van formele en informele contacten. Door mijn positief kritische houding en diepgaande materiekennis bied ik een unieke combinatie van de kennisvelden communicatie, techniek en ontwerp.

Uitdagingen ga ik niet uit de weg en ben absoluut niet bang om mijn verantwoordelijkheid te nemen.

Erkenning
Het fijne van zelfstandige ondernemer is de erkenning die mijn eigen bedrijf en ik als persoon krijg gedurende een project. Klant tevredenheid werkt voor mij twee kanten op, voor de klant die een goed resultaat ziet en voor mij de trots van weer een succesvol project.

Simpel en doelgericht
Mijn motto: Problemen ondervindt elk project maar elk probleem hoeft geen project te worden.